Koningin Wilhelmina Boulevard 4, 2202 GR Noordwijk | Tel: +31 (0)71-3612253 | Lees hier onze 1,5 meter maatregelen

Amsterdam

Musea

Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Maar er zijn veel meer aansprekende musea en soortgelijke instellingen die de aandacht verdienen, zoals Foam en de Hermitage. Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen, ongeacht je smaak.

Attracties en bezienswaardigheden

Amsterdam staat bol van de attracties en bezienswaardigheden, waarbij de meeste locaties zich in het centrum van de stad bevinden. Onder meer Natura Artis Magistra, Madame Tussauds en Science Centre NEMO behoren tot de favorieten voor het hele gezin.

Shoppen

Hier ontdek je de leukste winkels en shoproutes in Amsterdam. Van hip & vintage, wonen & design tot kids & moms, met deze routes door de verschillende buurten zit je altijd goed. Inclusief leuke hotspots om wat te eten en drinken!

Amsterdam is met alle geweldige winkels de stad bij uitstek om te shoppen. Met deze 6 leuke shoproutes, uitgestippeld dwars door de stad, ontdek je winkels in de verschillende Amsterdamse buurten die je absoluut eens een bezoek moet brengen. Van luxe tot vintage en van design tot groen en gezond, er is voor ieder wat wils! Bij elke route is er aan een rustmomentje gedacht: bij de verschillende horeca hotspots op de route kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Parkeren Amsterdam

P+R staat voor Parkeren en Reizen. In Amsterdam betekent dit dat u uw auto voordelig en snel aan de rand van de stad parkeert (P) en met het openbaar vervoer (OV) naar het centrumgebied reist (R). Na een bezoek aan het centrumgebied reist u met het OV terug naar de P+R. Het P+R tarief geldt voor de tijd dat u het centrumgebied bezoekt inclusief de reistijd naar en van het centrumgebied. Download hier de P+R folder met alle tarieven.

Afstand Noordwijk – Amsterdam 38 km (35 minuten met de auto)