Koningin Wilhelmina Boulevard 4, 2202 GR Noordwijk | Tel: +31 (0)71-3612253 | Lees hier onze 1,5 meter maatregelen

Brasserie & terras 'Blauwe Gans'

Brasserie Blauwe Gans is op dit moment alleen geopend voor hotelgasten. Bekijk op de pagina: 1,5 meter maatregelen welke richtlijnen wij hanteren om onze gasten en medewerkers veilig te houden.

Het Prominent Inn Hotel beschikt tevens over een erg sfeervolle Brasserie. Hier kan 7 dagen per week genoten worden van lunch en/of diner.

Daarnaast is het bij mooi weer heerlijk op ons zonovergoten terras. Gelegen op het zuidwesten komt u heerlijk tot rust met een hapje en drankje. Of bij echt zomers weer genieten van één van onze heerlijke visgerechten en een goed glas wijn.

Bij Brasserie Blauwe Gans kunt u dagelijks terecht vanaf 11:30 uur voor een kopje koffie, vers getapt biertje of een goed glas wijn. Ook een kaart met lekkere hapjes ontbreekt niet.

Lunch:

Van 11:30 tot 17:00 uur kunt u terecht in onze brasserie voor een à la carte lunch. Een goed belegde speldbol, of een heerlijk vis- of vleesgerecht. U bent van harte welkom in ons restaurant of op ons buitenterras.

Bekijk onze Lunchkaart

Diner:

Vanaf 17:00 uur serveren wij verschillende à la carte gerechten. Onze chef-kok zorgt samen met zijn keukenbrigade ieder seizoen voor een menukaart met seizoensgebonden producten (wekelijks wisselende dagschotels).
Onze keuken is dagelijks geopend tot 21.30 uur.

De kaart bestaat uit een selectie koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en overheerlijke desserts.

Bekijk onze dinerkaart:

Menu (NL) >>

Bekijk onze Drankenkaart:

Drankenkaart >>

Voor groepen vanaf 20 personen stellen wij graag een menu op maat samen. Desgewenst inclusief de dranken uit het binnenlands drankenassortiment. Neem contact op met de receptie: info@prominentinn.nl of bel naar 071 36 12253.

Brasserie Blauwe Gans is op dit moment alleen geopend voor hotelgasten. Bekijk op de pagina: 1,5 meter maatregelen welke richtlijnen wij hanteren om onze gasten en medewerkers veilig te houden.

Impressie