Koningin Wilhelmina Boulevard 4, 2202 GR Noordwijk | Tel: +31 (0)71-3612253 | Lees hier onze 1,5 meter maatregelen
OUR HOTEL

Prominent Inn Hotel

Het Prominent Inn Hotel Noordwijk is een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf aan de kust. Gastvrije kamers, een stijlvol restaurant, uitgebreide hotelfaciliteiten en de persoonlijke service van het personeel zorgen ervoor dat uw verblijf in Noordwijk een onvergetelijke ervaring is.

De meeste van de 33 rookvrije kamers hebben zicht op zee en zijn voorzien van een balkon. Verder beschikken de kamers over een badkamer met douche of ligbad, toilet en föhn, een minibar en flat screen tv.

In Brasserie Blauwe Gans kan je terecht voor een kopje koffie in de ochtend tot een feestelijk diner in de avond. Er worden verschillende seizoenspecialiteiten geserveerd en natuurlijk verse visschotels.

Het hotel heeft verder een gezellige hotelbar, een permanent strandpaviljoen ‘Nomade Beach House’ en tot rust komen doe je in de ontspanningsruimte met sauna en solarium.

Ontdek veelzijdige regio van Noordwijk (Leiden, Den Haag, Haarlem & Amsterdam).

Kosteloos Annuleren

Wij begrijpen dat door de afgelopen weken de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken. Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos te annuleren, zodat u niet uw geld kwijt bent en u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsten naar een ander moment of te annuleren.

  • Annuleer uw boeking tot 24 uur voor de dag van aankomst geheel kosteloos.
  • Neem contact op met de receptie van het Prominent Inn Hotel via Contact

In het geval dat u uw boeking wenst te verplaatsen en de nieuwe datum of bestemming valt duurder uit dan de oorspronkelijke boeking zijn wij genoodzaakt dit verschil aan u door te rekenen. Indien u ervoor kiest om uw gemaakte boeking niet te verplaatsen, ontvangt u voor het aanbetaalde bedrag een vouchercode. Deze code kunt u gebruiken als betaalmiddel bij een volgend verblijf.